STIPTE PLANNING EN UITMUNTEND RESULTAAT?

RECENTE PROJECTEN

MAATWERK VOOR UW BESTRATING

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor het aanleggen van bestrating en infrastructuur? Wij zijn uw partner als het gaat om het aannemen van grootschalige projecten. Met een team van 30 vakmensen en een wagenpark dat volledig innovatief is ingericht, staan wij snel tot uw beschikking. Geen project is ons te groot.

Z

Project-bestratingen

Z

Machinaal straatwerk

Z

Verkeers-techniek

Z

VCA**, ISO en SEB

KENNISMAKEN MET PROJECTBESTRATINGEN

Specialist in machinaal straten. VCA** en ISO gecertificeerd. Diverse bestratingsmachines waaronder de Tigerstone, Optimas en Probstklemmen.

Gerhard den Boon, teamleader Den Boon Group Projectbestratingen 

VRAGEN / OFFERTE?

5 + 5 =

Machinaal straatwerk

Tigerstone

De Tigerstone is een bestratingsmachine welke perfect is voor evenwijdige wegen tot zes meter breed. Den Boon Group Projectbestratingen heeft een deelbare Tigerstone waardoor de mogelijkheid er is om wegen van vier, vijf of zes meter breed te bestraten.

Er kan zowel gebruikt als nieuw bestratingsmateriaal mee aangebracht worden. De machine is een handig hulpmiddel om de fysieke belasting van de medewerkers te reduceren.

Optimas

De Optimas is voorzien van een legklem. Dit apparaat is erg geschikt voor het verwerken van machinale pakketten met bestratingsmateriaal.

De Optimas is uitermate geschikt voor het aanbrengen van grote brede stukken straatwerk zoals pleinen.

Vacuümsets en mechanische klemmen

Den Boon Group Projectbestratingen beschikt over diverse vacuümsets en legklemmen. Voor nagenoeg elk type materiaal is er een mechanisch hulpmiddel. Vraag onze experts voor meer informatie of voor een advies.

Verkeerstechniek

DRIP (Dynamisch Route Informatie Paneel)

Wij plaatsen informatiepanelen met duidelijke verkeersinformatie, reistijden en parkeerverwijzing langs de wegen. Door toepassing van kwalitatief hoogwaardige leds met unieke voorzetoptieken is de zichtbaarheid optimaal.

Dit is gunstig voor het stroomverbruik en de onderhoudskosten. De aansturing kan via eigen software of via de verkeerscentrales.

Wildwaarschuwingssysteem

Virtueel Hekwerk is een zeer succesvol en intelligent wildwaarschuwingssysteem dat aanrijdingen met wild met 90% vermindert zonder dat het wild in zijn vrijheid wordt beperkt.

Niet langer gaten in de grond met een aluminium rooster! De vernieuwde vorm van wildroosters zijn razend populair. Paaltjes met een sensor herkennen het aankomend verkeer, waardoor een licht- en geluidsbarrière wordt opgezet. Dit schrikt de dieren af en voorkomt dat ze oversteken.

Het is een duurzaam en inmiddels bewezen systeem dat in steeds meer natuurlijke omgevingen wordt toegepast. Den Boon Projectbestratingen helpt u met de realisatie. Neem voor meer informatie contact op met ons team. 

VCA**, ISO en SEB

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan bij ons centraal. Daarom werken wij volgens de normen van het veiligheidsbeheersysteem, zijn wij VCA** gecertificeerd en voldoen wij aan de gestelde ISO-9001:2015 norm.

Den Boon Group is al jaren in het bezit van een SEB-certificaat. Dit is een certificaat welke uitgegeven wordt door de Stichting Erkenning Bestratingsbedrijf.

Contactgegevens

Den Boon Group B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2021