Onderdeel van Den Boon Group

dbg Tak

dbg-Projectbestratingen

Specialist in machinaal straten, VCA** en ISO gecertificeerd. Wij werken met diverse bestratings-machines waaronder de Tigerstone, Optimas en Probstklemmen.

dbg-Tuinaanleg

Tuinwerkzaamheden en vijvertechniek. De optimalisering van uw tuin is een uitdaging die wij graag aangaan. Ook voor tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

dbg-Montage

Gespecialiseerd in luchtbevochtiging, luchtinstallatie-techniek, sprinklerinstallaties en gasblussing. Kwaliteit, flexibiliteit en afspraken nakomen is ons motto.

dbg-Kitwerken

Gespecialiseerd in alle voorkomende kitwerkzaamheden. Afkitten van alle soorten tegelwerk, kitvoegrenovatie, natuursteen afkitten, aansluitvoegen in de bouw en meer.

dbg-Infra

dbg-Infra is uw betrouwbare partner op het gebied van infrastructuur. dbg-Infra begon lokaal op de Veluwe en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererende specialist.

dbg-Energy

Verduurzaming eenvoudig maken. Voor bedrijven, VVE’s en leasemaatschappijen. dbg Energy verzorgt jouw laadoplossing en ondersteunt je van A tot Z.

dbg-Kitafdichtingen

Gespecialiseerd in alle voorkomende kitwerkzaamheden. Afkitten van alle soorten tegelwerk, kitvoegrenovatie, natuursteen afkitten, aansluitvoegen in de bouw en meer.

dbg-Verhuur

Eenvoudig en snel machinaal bestraten doet u met behulp van de Tiger-Stone. Deze geweldige machine laat u wel 300m2 per dag bestraten.

Van Dijken Tak

Van Dijken Pro

Van Dijken Pro is sinds 1919 een enorm grote speler in de wereld van afdichtingskitten en verlijmingen. Ruim assortiment en voor elke toepassing een oplossing.

Ottoseal Pro

De webshop van Ottoseal Pro biedt u een compleet assortiment aan kit en lijm van Duitse topkwaliteit. Van badkamer tot gevel en van aquaria tot houtconstructies; u vindt het hier.

Saba Pro

Als geautoriseerd SABA distribiteur is SabaPro.nl de ultieme verzamelshop voor alle hoogwaardige producten in SABA lijmen en kitten.

Sika Pro

Als geautoriseerd SABA distribiteur is SabaPro.nl de ultieme verzamelshop voor alle hoogwaardige producten in SABA lijmen en kitten.

Kittenenlijmen.nl

Kittenenlijmen.nl biedt u alles wat u nodig heeft op het gebied van kitten en lijmen voor een aantrekkelijke prijs. Met continue aanbiedingen een voordelige keuze.

Kitzeep.nl

Speciaal samengestelde Kitzeep voor het afwerken van kitvoegen. Irriteert niet aan de handen en laat geen nare vlekken achter. Ideaal voor de grootverbruiker. U vindt het hier.

Kitspuiten.nl

Op zoek naar de juiste materialen voor uw kitklus? En wilt u niet teveel betalen? Kitspuiten.nl heeft in huis wat u zoekt. Voor elke klus de juiste kitspuit.

Be Nice Tak

Be Nice Lingerie voor Jou

Op Lingerievoorjou.nl vindt u lingerie die elke vrouw doet schijnen in haar kracht. Naast online ook prachtige fysieke winkels waar gepast advies gegeven wordt.

Be Nice Mamma Care voor Jou

Lingerie, nachtmode en badmode speciaal voor vrouwen die een borstoperatie gehad of gepland hebben, dat is waar Mammacarevoorjou.nl in is gespecialiseerd.

Diverse onderdelen

Copycentre Heerde 

Print en druk zijn ook in deze tijd nog steeds niet weg te denken. Copycentre Heerde voorziet u in precies datgene dat u zoekt.

Be Creative

Online vindbaar zijn is van onschatbare waarde. Be Creative verzorgt jouw creative marketing. Zo krijgt jouw onderneming de gewenste boost.

Experience Israël

Exotische producten uit Experience-Israel zo bij jou op tafel. Heerlijk om jezelf op te trakteren of om anderen mee te verwennen.