PROFESSIONELE MONTAGE OP MAAT

RECENTE PROJECTEN

PROFESSIONELE MONTAGE

Den Boon Montage beschikt over een team van ervaren monteurs. Met dit team vakspecialisten bieden wij u  een totaaloplossing op het gebied van brandpreventie, luchtkanalen en luchtbevochtigingssystemen. Wij voeren deze werkzaamheden uitsluitend uit voor hoofdaannemers.

Z

Blusgas installatie

Z

Sprinkler installatie

Z

Lucht-bevochtiging

Z

Lucht-techniek

Z

Verkeers-techniek

Z

VCA** en ISO gecertificeerd

KENNISMAKEN MET MONTAGE

Arjan Vorderman, teamleader Den Boon Group Montage B.V. 

VRAGEN / OFFERTE?

2 + 14 =

Sprinklerinstallatie

Eén van de meest toegepaste brandpreventiesystemen is nog steeds de sprinklerinstallatie. Deze automatische installaties behoren tot de basisbehoefte van bedrijfsruimtes en kantoren. Voor het installeren van deze systemen hebben wij vakbekwame sprinklerinstallateurs in dienst.

Luchtbevochtiging

Veel gebouwen zijn luchtdicht gebouwd. Een goede luchtvochtigheid is daarom erg belangrijk voor het werkcomfort en de technische toepassing van materiaal. Een te hoge of te lage luchtvochtigheid is namelijk niet prettig in kantoorruimtes, maar ook niet in drukkerijen waar papier wordt verwerkt. Wij zijn expert in het installeren van luchtbevochtigingssystemen en worden inmiddels ook in het buitenland gevraagd om onze expertise te delen.

Luchttechniek

Voor het installeren van luchtkanalen en luchttechnische systemen ten behoeve van utiliteitsbouw en industrie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij werken op regiebasis, maar nemen ook complete projecten aan.

Blusgasinstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van brandpreventiesystemen. Denk daarbij aan sprinklerinstallaties, watermist- en gasblussingsystemen.

Gasblussingsystemen worden vaak toegepast in data-, computer- en servercentra. Waterschade zou hier catastrofale gevolgen hebben. Door gasblussing wordt de zuurstof in de ruimte verdrongen waardoor het vuur snel dooft.

Verkeerstechniek

Wildwaarschuwingssysteem

Virtueel Hekwerk is een zeer succesvol en intelligent wildwaarschuwingssysteem dat aanrijdingen met wild met 90% vermindert zonder dat het wild in vrijheid wordt beperkt.

Niet langer gaten in de grond met een aluminium rooster! De vernieuwde vorm van wildroosters zijn razend populair. Paaltjes met een sensor herkennen het aankomend verkeer, waardoor een licht- en geluidsbarrière wordt opgezet. Dit schrikt de dieren af en voorkomt dat ze oversteken.

Het is een duurzaam en inmiddels bewezen systeem dat in steeds meer natuurlijke omgevingen wordt toegepast. Den Boon Projectbestratingen helpt u met de realisatie. Neem voor meer informatie contact op met ons team.

DRIP (Dynamisch Route Informatie Paneel)

Wij plaatsen informatiepanelen met duidelijke verkeersinformatie, reistijden en parkeerverwijzing langs de wegen. Door toepassing van kwalitatief hoogwaardige leds met unieke voorzetoptieken is de zichtbaarheid optimaal. Dit is gunstig voor het stroomverbruik en de onderhoudskosten. De aansturing kan via eigen software of via de verkeerscentrales.

Contactgegevens

Den Boon Group B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2021