EEN TUIN OM VAN TE GENIETEN?

RECENTE PROJECTEN

EXCLUSIEVE TUIN OP MAAT

Van een landelijke tuin, een moderne tuin, of een parkachtige tuin tot een nieuw landgoed. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van tuinaanleg; wij realiseren het voor u. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van exclusieve tuinen. Door het toevoegen van een buitenkeuken, waterpartij of speelveld krijgt uw tuin net dat beetje extra cachet. Ons uitgangspunt is het creëren van een prettige buitenplaats waar u zich thuis voelt.

Z

Exclusieve tuinrealisatie

Z

Waterelementen verwerken

Z

Buitenkeuken in de tuin plaatsen

Z

Grondige voorbereiding

Z

Onderhouds-vriendelijk

KENNISMAKEN MET

EXCLUSIEVE TUINREALISATIE

Gerhard den Boon, teamleader Den Boon Group Projectbestratingen 

“De ligging van uw tuin, de hoeveelheid zon, schaduwplekken, de grondsoort en bestaande beplanting spelen allemaal een belangrijke rol bij het aanleggen van uw tuin.

Tuinaanleg vereist dan ook een grondige voorbereiding. Als wij voor u aan de slag gaan, nemen we alle factoren mee om uw droomtuin te realiseren.

De tuinen die wij aanleggen, zien er na jaren nog steeds goed verzorgd uit. U bepaalt zelf hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin wordt. Is uw tuin toe aan een update? Dan gaan wij voor u aan de slag.”

Gerhard Den Boon, teamleader DBG Exclusieve Tuinrealisatie

 

VRAGEN / OFFERTE?

10 + 9 =

Tennisbanen en kunstgrasvelden

Het aanleggen van tennisbanen en kunstgrasvelden wordt door onze vakmensen nauwkeurig uitgevoerd. Wij leveren en monteren in samenwerking met onze partners ook de materialen, zodat u een kant en klaar sportveld opgeleverd krijgt.

Thematuinen

Engels, Chinees, Oosters, prairie of romantisch. Thematuinen zijn erg populair. Een alternatief is een landschapstuin. Een tuin die zich kenmerkt door grote grasvelden op het liefst heuvelachtig terrein omgeven door boompartijen. Wij kunnen tuinen voor u aanleggen die direct na aanleg een volwassen resultaat hebben.

Tuinonderhoud

Elke tuin is uniek. Ook uw tuin. Deze verdient daarom ook onderhoud. Hierdoor blijft de tuin in topconditie. Wij stellen samen met u een onderhoudsplan op. Hierin zullen we de specifieke wensen opnemen en onze expertise gebruiken om dit zorgvuldig uit te voeren.

Onderhoud bestaat uit verschillende facetten. Denk hierbij aan snoei en bemesting. Graag lichten wij dat toe in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op of laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter zodat wij u kunnen contacteren.

Vijver en waterpartijen

Een sprankelende vijver of waterpartij geeft uw tuin een bijzondere uitstraling. Een waterpartij met vissen en waterplanten creëert een grote aantrekkingskracht. Door het gebruik van moderne materialen is het aanleggen van een vijver niet meer zo kostbaar als vroeger en is het resultaat verbluffend.

VCA** en ISO 9001:2015 gecertificeerd

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan bij ons centraal. Daarom werken wij volgens de normen van het veiligheidsbeheersysteem en zijn wij VCA** gecertificeerd en voldoen wij aan de gestelde ISO-9001:2015 norm.

Contactgegevens

Den Boon Group B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2021