OVER ONS

Making the road by walking it

Bij Den Boon Group staan we voor u klaar, ongeacht wat u nodig heeft. Van projectbestratingen tot montage; wij hebben specialisten in huis waarop u kunt vertrouwen. Vertel ons hoe wij u kunnen helpen en wij gaan aan de slag.

De lijfspreuk binnen ons bedrijf is “making the road by walking it.” We zijn namelijk van mening dat je op elk moment moet kunnen schakelen en dat je altijd bedacht moet zijn op mogelijkheden.

Mogelijkheden grijpen wij graag aan. Samen bekijken we welke oplossingen u zoekt. Hierbij zullen onze specialisten denken in mogelijkheden. Deze leggen wij u voor en samen bepalen we de definitieve route naar het resultaat.

Gerhard den Boon

Rentmeester, Den Boon Group

Christelijke basis

Den Boon Group heeft een bijbels fundament. Dat proberen we zo veel mogelijk in onze manier van communiceren en werken naar voren te laten komen. We hechten als team ontzettend veel waarde aan onze kernwaarden. Samen staan we namelijk sterk.

Binnen Den Boon Group voegt iedereen waarde toe aan een ander. Want wij geloven dat je op een gegeven moment oogst wat je zaait. Zo kunnen we het meeste betekenen voor elkaar, maar ook voor u. En dat geeft ons voldoening, want we zetten u graag op de eerste plek. Dat verdient u.

Contactgegevens

Den Boon Group B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2024