Making the road by walking it!

9

VCA**, ISO 9001:2015 en SEB gecertificeerd

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan bij ons centraal. Daarom werken wij volgens de normen van het veiligheidsbeheersysteem, zijn wij VCA** gecertificeerd en voldoen wij aan de gestelde ISO-9001:2015 norm.

9

Wij werken met de nieuwste technieken

Door onze expertise in onze vakgebieden blijven we continu op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

9

Regio en internationaal actief

We werken in de regio, maar ook internationaal zijn we actief. Den Boon Group is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Onze organisatie

Den Boon Group denkt met u mee om uw project te kunnen oppakken. De ene bedrijfstak ondersteunt en versterkt de andere. Voor welke samenwerkingsvorm u ook kiest, het past altijd in het stramien van Den Boon Group.

Wij zijn een snelgroeiende organisatie gevestigd in Heerde. Wij hebben dienstverlenende bedrijven actief in de bouwnijverheid.

Bij Den Boon Group hechten we veel aan ieders eigen talenten en toevoegingen. Er werken mensen met gevoel voor leiderschap, maar ook met compassie en intuïtie. We moedigen elkaar aan en helpen elkaar ontwikkelen. We geven alles voor u, maar ook voor elkaar. Dit zijn dan ook de 7 kernwaarden waar Den Boon Group voor staat en voor gaat.

Het fundament van Den Boon Group

 Dienstverlening

DBG Projectbestratingen

Specialist in machinaal straten, VCA** en ISO gecertificeerd. Wij werken met diverse bestratings-machines waaronder de Tigerstone, Optimas en Probstklemmen.

DBG Exclusieve Tuinrealisatie

Tuinwerkzaamheden en vijvertechniek. De optimalisering van uw tuin is een uitdaging die wij graag aangaan. Ook voor tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

DBG Montage

Gespecialiseerd in luchtbevochtiging, luchtinstallatie-techniek, sprinklerinstallaties en gasblussing. Kwaliteit, flexibiliteit en afspraken nakomen is ons motto.

DBG Kitwerken

Gespecialiseerd in alle voorkomende kitwerkzaamheden. Afkitten van alle soorten tegelwerk, kitvoegrenovatie, natuursteen afkitten, aansluitvoegen in de bouw en meer.

DBG Infra

DBG  Infra is uw betrouwbare partner op het gebied van infrastructuur. DBG Infra begon lokaal op de Veluwe en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererende specialist.

Kit-Afdichtingen.nl

Kit-Afdichtingen is de specialist in het afwerken van uw kitvoegen. Nieuwbouwprojecten, renovatie en inspectie: de vakmannen regelen het.

Copycentre Heerde

Print en druk zijn ook in deze tijd nog steeds niet weg te denken. Copycentre Heerde voorziet u in precies datgene dat u zoekt.

Be-Creative

Online vindbaar zijn is van onschatbare waarde. Be Creative verzorgt jouw creative marketing. Zo krijgt jouw onderneming de gewenste boost.

dbg Energy

Verduurzaming eenvoudig maken. Voor bedrijven, VVE’s en leasemaatschappijen. dbg Energy verzorgt jouw laadoplossing en ondersteunt je van A tot Z.

Zoek met ons de verbinding, we komen graag met u in contact!

Groot- en detailhandel

Lingerievoorjou

Op Lingerievoorjou.nl vindt u lingerie die elke vrouw doet schijnen in haar kracht. Naast online ook prachtige fysieke winkels waar gepast advies gegeven wordt.

Mammacare voor Jou

Lingerie, nachtmode en badmode speciaal voor vrouwen die een borstoperatie gehad of gepland hebben, dat is waar Mammacarevoorjou.nl in is gespecialiseerd.

Van Dijken Pro

Van Dijken Pro is sinds 1919 een enorm grote speler in de wereld van afdichtingskitten en verlijmingen. Ruim assortiment en voor elke toepassing een oplossing.

Ottoseal Pro

De webshop van Ottoseal Pro biedt u een compleet assortiment aan kit en lijm van Duitse topkwaliteit. Van badkamer tot gevel en van aquaria tot houtconstructies; u vindt het hier.

Kittenenlijmen.nl

Kittenenlijmen.nl biedt u alles wat u nodig heeft op het gebied van kitten en lijmen voor een aantrekkelijke prijs. Met continue aanbiedingen een voordelige keuze.

SabaPro

Als geautoriseerd SABA distribiteur is SabaPro.nl de ultieme verzamelshop voor alle hoogwaardige producten in SABA lijmen en kitten.

Sika Pro

Als officiële dealer levert SikaPro.nl het grootschalige en professionele assortiment van het kwaliteitsmerk Sika. Marktleider op gebied van bouw-chemische producten.

Kitspuiten.nl

Op zoek naar de juiste materialen voor uw kitklus? En wilt u niet teveel betalen? Kitspuiten.nl heeft in huis wat u zoekt. Voor elke klus de juiste kitspuit.

Kitzeep.nl

Speciaal samengestelde Kitzeep voor het afwerken van kitvoegen. Irriteert niet aan de handen en laat geen nare vlekken achter. Ideaal voor de grootverbruiker. U vindt het hier.

TigerStone

Eenvoudig en snel machinaal bestraten doet u met behulp van de Tiger-Stone. Deze geweldige machine laat u wel 300m2 per dag bestraten.

Experience Israel

Exotische producten uit Experience-Israel zo bij jou op tafel. Heerlijk om jezelf op te trakteren of om anderen mee te verwennen.

Opdrachtgevers

Keurmerken

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan bij ons centraal. Daarom werken wij volgens de normen van het veiligheidsbeheersysteem en zijn wij VCA** gecertificeerd en voldoen wij aan de gestelde ISO-9001:2015 norm.

Contactgegevens

Den Boon Group B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2024