info@denboongroup.nl

0578-692015

Exclusieve Tuinrealisatie

Exclusieve Tuinrealisatie

Van een landelijke tuin, moderne tuin, parkachtige tuin tot een nieuw landgoed. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van tuinaanleg, wij realiseren het voor u. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van exclusieve tuinen. Door het toevoegen van een buitenkeuken, waterpartij of speelveld krijgt uw tuin net dat beetje extra. Ons uitgangspunt is het creëren van een prettige buitenplaats waar u zich thuis voelt.

De ligging van uw tuin, de hoeveelheid zon, schaduwplekken, de grondsoort en bestaande beplanting spelen een belangrijke rol bij het aanleggen van uw tuin. Tuinaanleg vereist dan ook een grondige voorbereiding. Als wij voor u aan de slag gaan, nemen we alle factoren mee om uw droomtuin te realiseren. De tuinen die wij aanleggen, zien er na jaren nog steeds goed verzorgd uit. U bepaalt zelf hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin wordt.

 

Den Boon Group is specialist in tuinwerkzaamheden en vijvertechniek. Exclusieve Tuinrealisatie ligt aan de basis van de Den Boon Group. De optimalisering van uw tuin is een uitdaging die wij graag aangaan. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe concepten en toepassingen.

Wilt u meer informatie of advies?
Neem gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op
telefoonnummer: 0578 – 692 015. Wij staan u graag te woord.

 

Foto en video